ქლიავის სოუსი ხორცისთვის

0
მასალა: შავი ქლიავი 8–10ცალი მწვანე ვაშლი,  1 ცალი ბაზილიკი, პიტნა, თაფლი, შავი წიწაკა.
შავი ქლიავი ჩავალბოთ ცხელ წყალში. რომ დარბილდება  ამოვიღოთ, დავაცალოთ კურკები (დარჩენილი წყალი შევინახოთ). ვაშლი გავთალოთ და დავჭრათ. ქლიავი და ვაშლი ერთად დავაბლენდეროთ, შევკმაზოთ გემოვნებით მარილით, შავი წიწაკით, პიტნით და ბაზილიკით. ბოლოს შევურიოთ ცოტა თაფლი. თუ სქელი გამოვიდა, დავამატოთ ქლიავის დარჩენილი წვენი. სახედლდახელოდ გამზადებული ეს სოუსი ძალიან არომატული და გემრიელია. ის შეიძლება შევინახოთ მაცივარშიც. ძალიან უხდება ხორცის ფილეს. მოამზადეთ დიეტური და მარგებელი პროდუქტები და მიირთვით გემრიელად! 

 

P.S. თუ ეს სოუსი ზედმეტად ნაზია თქვენთვის შეგიძლიათ ჩაამატოთ 1–2 კბილი ნიორი პირდაპირ ქლიავის თბილ წვენში. ასევე ჩააჭრათ ცოტაოდენი წვრილად დაჭრილი ქინძი.
                                                                                                                                                                 თქვენი მარი მილორავა

კომენტარები

comments

დააშეარეთ:

კომპანიის შესახებ

Body Care

Body Care – ეს არის სხეულის საკორექციო ცენტრი, სადაც ხდება გახდომა, სხეულის ნებისმიერი ზონის კორექცია. თქვენს სილამაზესა და მშვენიერებაზე ზრუნავს პროფესიონალი და გამოცდილი კოლექტივი ინდივიდუალური მეთოდოლოგიით.

Leave A Reply