ქათმის მწვადი ქლიავის სოუსში

0

მასალა:14389845_1051770148272503_43148889_n

  • ქათმის ფილე 1 კგ
  • კურკადაცლილი ქლიავი 250-300 გრ
  • ნიორი 2 კბილი
  • ზეთი 2 ს.კ.
  • ხმელი სუნელი 1-2 ჩ.კ.
  • მარილი და წითელი წიწაკა გემოვნებით

ბლენდერში ავთქვიფოთ ქლიავი, მარილი, შაქარი, სანელებლები და ზეთი. ვთქვიფოთ 2-3 წუთი, რომ გახდეს ერთფეროვანი მასა. ჩავასხათ ქვაბში და ვადუღოთ 1-2წთ, თან ვურიოთ. ბოლოს ჩავამატოთ დაჭყლეტილი ნიორი, გამოვრთოთ და გავაცივოთ. შემდეგ ჩავაწყოთ შიგ სამწვადედ დაჭრილი ქათმის ფილე და კარგად ამოვურიოთ.

შევდგათ მაცივარში მინიმუმ 1 საათით (შეგვიძლია მთელი ღამითაც დავტოვოთ). შემდეგ ეს არომატული ხორცის ნაჭრები თავის სოუსიანად დავყაროთ თაფაზე და შევწვათ ჰაერღუმელში (შეგიძლიათ ქვემოთ დაუდოთ წყლიანი თასი, რომ უფრო რბილი გამოვიდეს).

ასევე შეგიძლიათ წამოაცვათ ჩხირებზე და შეწვათ გრილზე.

დარწმუნებული ვარ, რომ ეს რბილი, წვნიანი და არომატული ქათმის მწვადი თქვენი სუფრის მთავარი მშვენება იქნება.

ასიამოვნეთ სტუმრებს!

თქვენი მარი მილორავა

კომენტარები

comments

დააშეარეთ:

კომპანიის შესახებ

Body Care

Body Care – ეს არის სხეულის საკორექციო ცენტრი, სადაც ხდება გახდომა, სხეულის ნებისმიერი ზონის კორექცია. თქვენს სილამაზესა და მშვენიერებაზე ზრუნავს პროფესიონალი და გამოცდილი კოლექტივი ინდივიდუალური მეთოდოლოგიით.

Leave A Reply