გოგრის “თბილი” სალათი

0

ინგრედიენტები:

  • გოგრა – 1 ცალი
  • ხახვი – 1 ცალი
  • ნიორი – 3 კბილი
  • წითელი ბულგარული – 2-3 ცალი
  • ქონდარი
  • ოხრახუში
  • მარილი
  • შავი წიწაკა

გააცხელეთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.

გოგრის რბილობი დაჭერით კუბიკებად (3-4სმ). წითელი ბულგარული წიწაკა გაწმინდეთ და დაჭერით ზოლებად. წითელი ხახვი  მრგვალ ნაჭრებად. ნიორი დავყოთ კბილებად და შეგვიძლია დავტოვოთ თავისივე ქერქში.

ყველაფერი მოვათავსოთ  ტაფაზე ერთ ფენად. დავაყაროთ ქონდარი, ოხრახუში, შავი წიწაკა და მარილი.

შევდგათ 15წთ-ით. შემდეგ კარგად ამოვურიოთ და ისევ შევდგათ 15წთ, გოგრის დარბილებამდე.

 
featureინგრედიენტები:

  • გოგრა – 600 გრამი
  • ზეითუნის ზეთი – 4 ს/კ
  • პომიდორი – 300 გრამი
  • მწვანე ხახვი
  • რუკოლუ
  • ლიმონის წვენი
  • წითელი წიწაკა
  • გამხმარი ქინძი
  • მარილი

გავაცხელოთ ღუმელი 200 გრადუსამდე.

დავყაროთ ტაფაზე კუბიკებად დაჭრილი გოგრის რბილობი, მოვასხათ 2ს/კ ზეითუნის ზეთი, მოვაყაროთ მარილი და შავი წიწაკა.

შევდგათ ღუმელში 15წთ-ით.

შემდეგ დავაყაროთ მსხვილად დაჭრილი მწვანე ხახვი, პომიდორი „ჩერი“ და შევდგათ ისევ 15წთ, სანამ გოგრა არ დარბილდება.

გადავიტანოთ მომზადებული კერძი ღრმა თეფშზე და დავამატოთ ლიმონის წვენი, წიწაკა, დარჩენილი ზეითუნის ზეთი, დავაჭრათ რუკოლუ და ცოტა ქინძი.

გაამოთ!

კომენტარები

comments

დააშეარეთ:

კომპანიის შესახებ

Body Care

Body Care – ეს არის სხეულის საკორექციო ცენტრი, სადაც ხდება გახდომა, სხეულის ნებისმიერი ზონის კორექცია. თქვენს სილამაზესა და მშვენიერებაზე ზრუნავს პროფესიონალი და გამოცდილი კოლექტივი ინდივიდუალური მეთოდოლოგიით.

Leave A Reply